Call us on
+31(0)50 40 30 9 30
Language
English
Start your search

Primeur! 'Goud' Midwinter – Kerstdinerbox

Tijdens de Kerstdagen genieten veel families in huiselijke sfeer van een uitgebreid kerstdiner. Maar aan al dat lekkers dat op tafel staat gaat vaak een behoorlijke stress vooraf. Dat begint al bij het bedenken van het menu, dan volgt het boodschappen doen en tenslotte sta je uren in de keuken, zwetend en hopend dat al die inspanningen straks goed uit de verf komen.

Natuurlijk zijn er mensen die juist erg genieten van dit jaarlijkse kerstritueel en alle drukte die hier bij komt kijken. Geldt dat niet voor jou, wil je je niet vergrijpen aan de kant-en-klare kerstmaaltijden uit de supermarkt, maar wil je toch heel graag een mooi menu op tafel zetten voor je gasten? De KerstDinerBox is dan dé oplossing! Jouw gasten verbluffen met een lekker lokaal kerstdiner, maar dan zonder keukenstress. Wie wil dat nu niet? Voor de prijs hoef je het niet te laten, want vanaf 25 euro kan er al een compleet 3-gangen menu op tafel staan!

De KerstDinerBox is een initiatief van de 'Goud' Midwinterkerstmarkt. Telintel Streeksuper hebben het concept opgepakt, uitgewerkt en met producten van diverse leveranciers uit de eigen regio (o.a. ook standhouder op de kerstmarkt), zijn een paar heerlijk kerstmenu's samengesteld.

In ieder gerecht een lokaal ingrediënt

In ieder gerecht een lokaal ingrediënt

We hebben een overheerlijk keuzemenu samengesteld met producten van deelnemers aan de 'Goud' Midwinter kerstmarkt. Tijdens de twee kerstmarkt dagen - 11 en 12 december - verzorgt chef-kok Jan Zeinstra alvast een proeverij met gerechten uit de KerstDinerBox. Valt het in de smaak, kies dan je favoriete gerechten uit en bestel deze unieke KerstDinerBox. Bestellen kan t/m 15 december. Maandag 23 december staat de KerstDinerbox voor je klaar, vol met de lekkerste ingrediënten uit de eigen streek. Met de duidelijke recepten en handleiding tover je thuis een heerlijk kerstdiner op tafel.

Geen zin om zelf te koken? Lees dan nog even verder!

Kerstdiner in een handomdraai

Kerstdiner in een handomdraai

Het koken van het kerstdiner kan je ook overlaten aan de echte koks. De keukenbrigade van Abrahams Mosterdmakerij gaat dinsdag 24 december voor jou aan de slag zodat jij tijdens de kerstdagen een kant-en-klaar kerstdiner op tafel kunt zetten. Als dat geen gemak is! De gerechten worden verpakt in aluminium schalen die je thuis zo in de oven kunt schuiven. Per gerecht staat duidelijk vermeld hoe lang en op hoeveel graden. De gerechten hoef je alleen nog mooi op een bord te serveren. En zelfs daar is aan gedacht, want er zit ook een ‘handleiding’ met foto’s in de box om de borden mooi op te maken.

Proeven,  bestellen, bezorgen

Proeven, bestellen, bezorgen

  • Proeven en direct bestellen kan op 11 en 12 december tijdens de 'Goud' Midwinter Kerstmarkt.
  • Online bestellen kan ook, via de button hieronder, via het contactformulier en via de webshop van Abrahams Mosterdmakerij.
  • Bestellen kan tot en met uiterlijk 15 december 2019
  • Hoofdgerechten kunnen besteld worden als ‘kook-het-zelf-box’.
  • Prijzen zijn per persoon, tenzij anders aangegeven
  • Maandag 23 december of dinsdag 24 december staat de KerstDinerBox voor je klaar in Eenrum of in Oldehove.
Kerst Dinner Box
Kerst Dinner Box
Kerst Dinner Box
Kerst Dinner Box