Call us on
+31(0)50 40 30 9 30
Language
English
Start your search

Bijzonder overnachten in Groningen

Samen een avontuurlijk weekendje weg? Kies dan voor zo'n unieke huifkar van de Hayema Heerd. Ver weg van de drukte kun je bij ons overnachten als in het Wilde Westen.

De huifkarren behoren tot de bijzondere accommodaties van het Stro-Hotel. De huifkarren zijn handgemaakt op de authentieke, strokarren die vroeger veel gebruikt werden op het boerenland. Er zijn huifkarren voor twee, voor drie en voor vier personen. We plaatsen de huifkar op een mooi stukje van ons terrein, altijd met een prachtig uitzicht. Of.... we gaan met de huifkar naar een verrassingsplek, ergens in de regio.

In je eigen huifkarrenkampje gezellig met je familie of groep vrienden een weekendje doorbrengen is helemaal tof. Dat wordt urenlang verhalen vertellen rond een kampvuur. Daar kan een doorsnee groepsaccommodatie niet tegenop.

Slapen doe je op een comfortabele dikke matras onder een warm dekbed, en een echte western deken. De huifkar heeft ook een klein zitgedeelte, en buiten mag je gebruik maken van een picknicktafel én een vuurschaal.

Vind je het slapen in stro ook helemaal geweldig, wil je dat ook eens proberen? Dan is een stro-iglo helemaal iets voor jou. Heb je 't liefst een eigen badkamer, dan is het strokasteel misschien voor jou de beste optie.

We stellen graag een romantisch arrangement samen, bijv. in combinatie met een heerlijk diner in een toprestaurant, of met een leuk uitje. Houd je van verrassingen? Kies dan "Op goed Geluk".

Een bijzondere overnachting in Groningen cadeau geven is altijd een goed idee. Bestel een bijzondere cadeaubon. Er zijn verschillende mogelijkheden.