Call us on
+31(0)50 40 30 9 30
Language
English
Start your search

Groepskamperen met school, familie, vrienden, vereniging

Het terrein van de Hayema Heerd leent zich uitstekend om met een groep te kamperen; met je schoolklas, sportvereniging of je hele familie! Met eigen kampeermiddelen of door ons verzorgde luxe tipitenten.

Voor kleine groepen, tot ca. 25 personen, is het zelfs mogelijk om op het strand te kamperen! Grotere groepen kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van ons Tipi tentenkamp arrangement. Liever iets meer luxe? Voor kleine groepen tot ca. 14 personen is de hooizolder beschikbaar.

Kamperen op het strand

Een super tof slaapfeestje geef je in de Barn&Beach! De Barn&Beach is het vrolijk ingerichte indoorstrand van de Hayema Heerd. Hier vind je heel veel zand, een heuse strandtent, en een barretje. Neem allemaal een luchtbed en slaapzak mee voor een onvergetelijk slaapfeestje op het strand waar nog lang over nagepraat zal worden.

Jullie regelen zelf eten, drinken, activiteiten en eventuele extra aankleding en decoratie. Wil je er een barbecue, pizza-oven of frietkraam bij? Of een toffe activiteit? Vraag naar de mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie over een kampeerfeestje op het strand

Tipi tentenkamp

Back to basic; kamperen in gezellige tipi tenten met uitzicht over de weilanden. Niks moet, (bijna) alles mag! Bij uitstek geschikt voor een onvergetelijk schoolkamp, familieweekend of teamuitje!

Wil je een volledig verzorgd programma? Vraag naar de mogelijkheden. We hebben diverse kampactiviteiten voor jong en oud, grote en kleine groepen en voor ieders budget.

Klik hier voor meer informatie over het Tipi tentenkamp arrangement

Groepskamperen

Ook voor groepen die met eigen kampeermiddelen als groep willen komen kamperen is de Hayema Heerd een geschikte plek. Voor groepen is er een ruime veld (met schaduw en beschutting) beschikbaar, waar je als familie met verschillende gezinnen gezellig bij elkaar kunt staan.

Vraag een offerte aan