Call us on
+31(0)50 40 30 9 30
Language
English
Start your search

Bijzonder genieten op deze minicamping in Groningen

Op de camping kun je kiezen uit ca. 15 ruime plaatsen. Wil je een plek met veel ruimtelijkheid en mooie vergezichten, wil je de romantiek van een appelboomgaard, of kies je 't liefst een plek met voldoende schaduw? Minicamping Hayema Heerd biedt meerdere mogelijkheden.

Er is uitstekend sanitair op verschillende plekken, dus altijd dichtbij de kampeerplek. Er is ook een rolstoelvriendelijke sanitair-unit. Alle kampeerplekken zijn voorzien van een waterpunt en van electra (max 10Amp). In twee aparte blokhutten zijn keukenvoorzieningen voor spoelen en afwas. Verder kun je gebruik maken van:

  • wasmachine
  • fietshuur
  • op bestelling vers gebakken broodjes 's morgens
  • wifi (in het hoofdgebouw, op de kampeerplekken beperkt bereik, wel 4G).

Geschikt voor kinderen

De minicamping heeft alles wat het voor kinderen een onvergetelijke vakantie zal maken. Kinderen kunnen er oa. trampoline springen, schommelen, varen op een vlot, skelter rijden, voetballen, visjes vangen, tafeltennissen, drummen enz enz. In de zomer zwemmen in een heus zwembad van stro-pakken? Als de zomer zich goed laat zien, dan bouwen we zeker zo'n super groot stro-zwembad. Kortom; kinderen zullen zich geen moment vervelen.

Geen eigen tent of caravan, en je houdt wel van kamperen?

Huur dan een stro-iglo, of zo'n unieke huifkar. Aan de rand van het kampeerterrein op een prachtig plekje staan drie comfortabele iglo's, gebouwd van stro. Vanuit de iglo springen de kinderen zo op de trampoline of hangen ze in de schommels, dus voor een gezin met kinderen ideaal! De stro-iglo's zijn volledig ingericht en in de buitenkeuken kun je koken, koffie en thee zetten.

Houd je van lekker avontuurlijk, dan is zo'n bijzondere huifkar natuurlijk 't allerleukst. Met z'n twee of met het gezin. De huifkar plaatsen we op een mooi plekje van het kampeerterrein; picknicktafel en vuurschaal horen er standaard bij. Koken en koffie/thee zetten kan ook in de buitenkeuken.

Tips voor uitjes in de regio

"Is er wel wat te doen bij jullie in Groningen?" Deze vraag horen we wel vaker. Het antwoord is: "jazeker! Voor gezinnen met kinderen en voor stellen, voor de rust- en natuurzoeker, voor de avonturier, voor de stadsmens, voor de cultuurliefhebber, enz enz. Er is heel veel te beleven bij ons in de regio".

Kijk maar eens op de pagina Omgeving, of ga voor suggesties naar onze pagina Activiteiten. We geven graag tips voor bijzondere uitjes, of stellen een mooi arrangement samen. Vraag gerust naar de mogelijkheden Contact.