Call us on
+31(0)50 40 30 9 30
Language
English
Start your search

Vakantie met de kids

Willen jullie genieten van een fantastische vakantie met kids? Kom dan naar het Stro-Hotel en mini-camping Hayema Heerd en beleef bijzondere avonturen.

Mayra de knuffelhond, MiepMiep de snelle kasteelpoes, de kippen die je nieuwsgierig volgen en de gezellige schaapjes verwelkomen de kinderen iedere dag weer.

Een vakantie met kids op de Hayema Heerd wordt voor de ouders volledig ontspannen. De camping is kindvriendelijk en er valt voor de kinderen veel te ontdekken. Kies uit één van de ruime kampeerplaatsen of kijk bij de bijzondere accommodaties.

Hoe gaan jullie op vakantie met kids?

Op de Hayema Heerd is van alles mogelijk voor een heerlijke vakantie met kids. Hebben jullie een eigen tent of caravan? Overnacht dan op een fraaie kampeerplek. Je kunt kiezen uit een beschutte plek met veel schaduw, prachtige plekken met weids uitzicht, of een schitterend plekje in de boomgaard (alleen geschikt voor tenten).

Wil je liever een ingerichte accommodatie huren is dat ook geen probleem. Boek een verblijf in een stro-iglo, in het Stro-kasteel, in een huifkar. Zijn jullie met meerdere gezinnen dan is de hooizolder met de bedsteden als in een sprookje van Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Willen jullie een magische vakantie met kids beleven? Wacht dan niet te lang en boek direct jullie verblijf!

Eindeloos spelen en ontdekken

Kinderen vervelen zich geen moment op de Hayema Heerd: klimmen, balspelen, schommelen, vlotvaren, skelterrijden, trampolinespringen, kikkervisjes vangen, kampvuurtjes maken, strokastelen bouwen enz. enz. Met minder mooi weer zijn de kinderen niet weg te slaan uit de grote gemeenschappelijke ruimte waar ze kunnen tafeltennissen, drummen, bordspelletjes spelen en nog veel meer.

In de Barn&Beach worden de meest mooie zandkastelen gebouwd, en je kunt er beachbadminton en andere strandspelletjes spelen.

Is het echt heel mooi weer dan kan er gezwommen worden in het grote stro-zwembad. Er is echt van alles te beleven.

Speciaal voor tieners (en de ouders): VR-games spelen

Leuke uitjes met kinderen

Een dagje er op uit met de kinderen: klimmen, klauteren, rennen, spelen of iets beleven. De leukste uitstapjes zijn op een rij gezet voor gegarandeerd een top dag!

Ga op Inboeringscursus bij Boer Kees, ontdek bijzondere spinnen, slangen en andere enge dieren bij Doezoo, of ga lekker zwemmen bij zwembad Electra.

Een nieuwe aanrader wat bijzonder leuk is met de kinderen is een bezoek aan het nieuwe Forum in de stad Groningen.