Call us on
+31(0)50 40 30 9 30
Language
English
Start your search

Winter wedding is "hot"!

Waarom kiezen voor een winterbruiloft? De zomer is voor veel stellen hét traditionele seizoen voor hun bruiloft. Maar de winterwedding maakt gelukkig een opmars. Meer stellen willen de traditie doorbreken en kiezen voor een glorieus, elegant en helemaal Hollands winterhuwelijk.

Als je iets nieuws wilt om je vrienden te verrassen, is een bruiloft met winterthema perfect. Veel zeldzamer dan een zomerhuwelijk, misschien zijn jullie gasten zelfs nooit eerder in de winter op een bruiloft geweest. Dit wordt onvergetelijk!

Zo mooi als zomerse bruiloften echt zijn, is een winterhuwelijk meer opwindend, kunstzinnig en romantisch. Niet wetende wat het weer gaat worden, het kan ook niet schelen - regen, wind, kou, mist - óf - het kan onverwacht een bijzondere sfeer toevoegen aan je grote dag: met heldere vrieskou, met warm zonlicht over de berijpte velden en bomen, misschien met sneeuw!

De winteravonden zijn vroeg donker, dus vuur, lantaarns, lichtjes zijn echt favoriet, en maken je winterbruiloft echt gedenkwaardig en romantisch.

Winter Wedding arrangement

In de wintermaanden bieden we aantrekkelijke voordelen voor het verzorgen van jullie huwelijksfeest. Een voorbeeld arrangement voor 25 daggasten en 80 gasten voor het feest 's avonds :

  • winter wedding-inrichting
  • feestelijk middagprogramma incl. huwelijksceremonie, huwelijkstoast, warme en koude drankjes naar keuze, bijzondere winterhapjes
  • winterBBQ, of winters buffet, drankjes, koffie/thee ter afsluiting
  • ontvangt feestgasten met warme glühwein, daarna onbeperkt drinken, lekker hapjes en afsluiten met een warme midnightsnack.

De kosten voor dit arrangement bedragen € 4.000,00 (tarief hoogseizoen € 4.500,00).

Standaard winterweddingkorting 10% korting op de drankjes. (vanaf ingangsdatum t/m einddatum jaarlijkse wintertijdperiode).