Call us on
+31(0)50 40 30 9 30
Language
English
Start your search

Zomervakantie vieren in Groningen op de boerderij

Wil jij een TOP-vakantie? Kinderen die nooit meer naar huis willen, en waar de ouders heerlijk tot rust kunnen komen? Boek dan een vakantie bij ons Stro-Hotel. Je kunt kiezen uit een vierpersoons stro-iglo, of het sprookjesachtige Strokasteel. Of, 's morgens wakker worden en het gevoel van het wilde westen ervaren? Kies dan een ruime huifkar.

Slapen in een comfortabel bed van stro, of op een heerlijk matras. Keukenvoorzieningen waar je kunt koken, eigen picknicktafels, veel speelvoorzieningen, privé-sanitair kan geregeld worden. Genieten van het prachtige landschap, fenomenale zonsondergangen. Wat wil je nog meer?

Zomervakantie met de kinderen

Op de Hayema Heerd is voor kinderen van alles te beleven en te spelen: vlot varen op de gracht, kikkervisjes vangen, eindeloos schommelen, trampoline springen, skelter rijden én wat dacht je van zwemmen in een heel groot stro-zwembad?

De kinderen mogen helpen met het voeren van de kippen en schapen, en de hond Mayra wil na het knuffelen vast wel een rondje lopen.

Met slecht weer kan er ook binnen gespeeld worden met tafeltennis, schommelen, bordspellen, strandspellen en nog veel meer.

Er-op-uit met de kinderen

Voor de kinderen hoeft het vaak niet, zij vermaken zich opperbest op de boerderij, maar de ouders willen er soms wel even op uit ;-). We kunnen tal van leuke tips geven voor uitjes in de regio. Alvast wat suggesties op de pagina Omgeving-Voor de kinderen.

Een echte aanrader is natuurlijk de Boer'n Business Inboeringscursus. Bij boer Kees leer je alles over koeien melken, kalfjes voeren, en misschien wel oefenen op de tractor.

Boek snel jouw zomervakantie

Hieronder onze bijzondere arrangementen. Deze kunnen geboekt worden vanaf 1 juli t/m 31 augustus (op basis van beschikbaarheid):

  • Stro-iglo: 7 dagen - 2 volw. + 2 kinderen < 12 jaar, vanaf € 735,00
  • Strokasteel: 7 dagen - 2 volw. + 2 kinderen < 12 jaar, vanaf € 880,00
  • Huifkar: 7 dagen - 2 volw. + 2 kinderen < 12 jaar, vanaf € 660,00.
  • Reserveren voor een kortere of langere periode is natuurlijk ook mogelijk.
  • Aankomst- en vertrekdatum is flexibel.

Wees er snel bij, want de stro-iglo's, huifkarren en het Strokasteel worden snel geboekt.